#

Історія успіху - Еволюція бренду Фег Про Едванст

Історія успіху - Еволюція бренду Активатор Фег Про Едванст

Історія бренду Feg Pro Advanced  почалась з закохання в натуральну красу жіночих вій, бо довершені вії грають дуже важливу роль в житті жінки, створенні її образу, додають упевненість і довершеність погляду, зачаровують і приваблюють чоловіків. Вже науково доведено прямий зв'язок, що довжина, густина і колір вій є ознакою здоров'я і сексуальності жінки, а відтак і прямим сигналом чоловікам, що саме така жінка буде їм цікава як партнерка. Недарма мабуть вінкам давно було відомо про особливість сили погляду і відтак жінки завжди намагались доглядати за своїми віями і бровами щоб приваблювати і спокушати чоловіків.

Людство спочатку відкрило для себе туш, а вже с розвитком індустрії краси почали думати як зробити вії довшими і густішими. Так з'явилася ідея нарощувати вії і тут вже розвелось маса різних технологій нарощування. Але все ж таки, нарощення вій має багато недоліків, Перш за все, ненатуральний вигляд, обмеження фізичної активності, необхідність постійно робити корекцію, і після відмови від нарощення свої вії залишаються в пошкодженому і спотвореному вигляді.

Компанія Фег Про Едванст вирішила прийняти виклик і почала розробку косметичного безпечного продукту який би зміг допомогти жінкам раз і завжди зробити можливість мати омріяні шикарні довгі і густі вії своїми, тобто сприяти активації росту власний фолікул і покращення структури. Безперечно, що свої натуральні шикарні вії це завжди неперевершений результат і жодні нарощені вії не зможуть конкурувати зі своїми.  Це був виклик прийнятий у 2008 році.

Почався пошук складників що можуть допомогти подібний результат і після декілька років досліджень і тестувань у 2013 вперше на ринок вийшов продукт  у рожевій коробочкі під Назвою Feg Pro Advanced Eyelash Enhancer serum.

В такому довгому імені компанія розробник формули хотіла підкреслити саму суть продукту і особливість формули сироватки, а саме

FEG - розшифровується як три перші літері англійських слів Fast Eyelash Growth (Швидкий Ріст Вій)
PRO - Професійна формула що гарантує професійний результат
Advanced - Покращена (вдосконалена) формула



Формула сироватка дуже сподобалась дівчатам і жінкам, а компанія була приголомшена успіхом і популярністю продукту. Успіх був настільки великим що невдовзі компанія стикнулась з тим що на ринку миттєво з'явились дешеві Китайські підробки. Компанія Фег Про Едванст миттево  відреагувала на цей виклик і в 2014 році для захисту аутентичності продукції запускається компанія з ребрендінгу і підвищення рівня захисту від підробок.

Процес переходу в новий дизайн був поступовий для того щоб допомогти споживачам розібратися і навчитися відрізняти нові технологічні інновації. 

всім офіційним партнерам  компанія виробник провела заміну всіх запасів у рожевому дизайні на продукцію в чорній коробочці. 


Разом із зміною дизайну, відбуваються дуже приємні події - продукт отримує нову назву бренду - Feg Pro Advanced стає Activator Extreme Lash, а на додачу, компанія запускає на ринок унікальну туш з ворсинками Volumizer Extreme Lash з 2 флаконів в новому дизайні. Обидва  продукти виглядають дуже стильно і зрозуміло що вони з однієї "родини"   


Згодом Компанія виводить на ринок рідку підводку з точним нанесенням Proliner (Пролайнер) (5 популярних кольорів)  і олівець із щіточкою Pro Shaper Duo (Про Шейпер Дуо) (4 популярних кольори)  для догляду за бровами.

Відтепер відразу 4 продукти з однієї сім'ї роблять догляд за віями і бровами просто задоволенням.

Не зволікайте, спробуйте Активатор Ікстрім Леш вже сьогодні і переконайтесь самі! Замовити Активатор

Історія успіху триває. Чекаємо на новинки :-) 



Дизайн бренду  2014 року виглядає саме так